pondělí 1. srpna 2016

Roční literární soutěž, 3. ročník - srpen

Dneska později, ale zcela výjimečně měsíční téma nezveřejňuji až druhého. I když slavit můžete, až konečně zveřejním hodnocení - vlastně jsem celkově minulý měsíc byla na blogu méně aktivní a recenzí jsem také moc nezveřejnila. Vím, jsem to ale ostuda. 

Snad se k tomu všemu tento měsíc dostanu, budu víc číst, psát víc recenzí, aby to tady moc nevázlo a samozřejmě i pohnu kostrou s těmi hodnoceními...


Tématem na měsíc srpen se tedy stává:

BLÁZNIVÉ POČASÍ

(Anebo šílená Tereza?)

Už jen vzhledem k tomu, jak je poslední dobou takové zvláštní, divné a jen ne letní. (Ale to mi nezabrání chodit v šatech v dešti - jenže kdo si na šatech umí sám rozepnout zip? :-D)

Hlavní deadline máte jako obvykle do 22. srpna, ale klidně můžete povídky zveřejnit i po něm, klidně je zveřejněte ještě na začátku dalšího měsíce - pokud mi prostě prominete zpoždění s hodnocením, já vám prominu nedodržení deadlinu, zkrátka si budeme kvit. Ale já ho fakt zveřejním! Opravdu! 

Jen teď nedokážu odhadnout, kdy... a vzhledem k tomu, že tu mám asi šest knížek, na které musím napsat do konce měsíce recenzi... a určitě k nim ještě nějaké přibudou, tím jsem si jistá. Pak brigáda. Nechci se ale vymlouvat, jen si musím zorganizovat čas. Nějaká rada, jak na to? :-)

Budu se těšit na povídky a přeji hodně inspirace do psaní! 


3 komentáře:

  1. No som zvedavá čo napíšem na takúto tému :D :D Zatiaľ mi nič nenapadá, ale ja verím, že nejaký nápad sa dostaví a snáď niečo napíšem :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem vážně zvědavá na to, jestli to hodnocení bude do konce roku a jestli příští měsíc vymyslíš zajímavý téma. Můžu navrhnout 101 způsobů jak zabít Terezu? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zkusím to, ale nevím, na podobné téma totiž píši už jednu vícedílnou povídku, a tak nevím, jestli dostanu nový nápad.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)