středa 19. srpna 2015

Roční literární soutěž, 2. ročník - únor

Říkala jsem si, že pokud se chci opravdu v září natrvalo přestěhovat z Blog.cz, bylo by ideální sem dát témata a hodnocení Roční literární soutěže, v níž samozřejmě hodlám pokračovat i tady. Kdyby ne, tak to zcela určitě nepřesunuji.

Samozřejmě ještě připomínám, že pokud někdo o této soutěži ještě neslyšel, může se zapojit kdykoli v průběhu. Navíc nikoho neomezuji v tom, aby pár měsíců klidně nemohl vypustit, když mu nebude téma sedět - což je klidně možné, když zjistíte, jaká témata zadávám. No, a každopádně budu ráda za podporu a sdílení této ikonky na vašem blogu. To by bylo na úvod asi vše, ale s největší pravděpodobností to budu zmiňovat i u dalších měsíců.

Než vám představím téma na měsíc únor, povím vám, kdo se všechno do soutěže přihlásil a kdo by - minimálně párkrát do měsíce - měl povídku sepsat. Nepočítám, že se to, že napíše povídku do soutěže každý, kdo se přihlásil, vždycky podaří, protože chápu, že někdy prostě není inspirace, ale... v hloubi duše tomu věřím.




Mezi soutěžícími jsou jak nové tváře, tak i ty staré, které se účastnily v prvním ročníku. Také ty, které na soutěž narazily ke konci roku a odhodlaly se zapojit. Inu, myslím si, že to už nebudu déle okecávat, nebudu vás napínat a rovnou vám řeknu, jaké téma vyhlašuji na měsíc únor:

TŘINÁCTÉHO 

 

Asi víte, že nyní v únoru bude pátek třináctého. Můžete vymyslet cokoli, pokud je to v souladu s pravidly a vzhledem k tomu, že jsme na začátku ročníku, může to být i to drabble a ta úvaha. Samozřejmě bych ale uvítala povídku a domnívám se, že zrovna u tohoto tématu s ní nebude problém - nebo se snad mýlím?




Ceny do soutěže věnovalo nakldatelství Fragment.

 Pozn. k 19. 8.:
Pokud jste se neúčastnili a téma se vám líbí, můžete ho použít mimosoutěžně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)