neděle 31. ledna 2016

Nová kniha #04

Včera jsem si zašla na poštu pro balíček s výhrou od Arary.cz - jednalo se o soutěž, kde měl člověk napsat do komentáře sepsat jednu větu obsahující tři slova: Herbář, jůtůber a vlak. 

Musím říct, že jsem se s tím poprala po svém a nakonec napsala snad nejdelší větu v životě. (Přidávám prostřednictvím printscreenu, jelikož sama pořád nedokážu uvěřit, že se mi tento - pro mě - osobní rekord, povedl.) O tom, jestli to dává či nedává smysl, raději nebudu diskutovat.


Přidávám ten printscreen. :-)


Ano, vyhrála jsem knihu Vaříme podle Herbáře 3. Původně jsem měla vyhrát Dívku ve vlaku, ale vzhledem k tomu, že jsem ji dostala v Knihobitovi, bylo by asi blbé mít doma dvě stejné knihy - i za cenu toho, že bych jednu mohla vložit třeba do soutěže. Tak jsem se tedy zeptala, jestli by to nešlo vyměnit za jinou knihu, no, a ono to překvapivě šlo, takže jsem velmi ráda. I když musím uznat, že jsem doufala, že vyhraji knihu Já, JůTuber. Kupovat si ji ale nehodlám, právě tahle kniha mi zase přijde docela k ničemu... ale zase záleží na úhlu pohledu.

Už vůbec netuším, proč mi vždycky místo pravého názvu přijde na jazyk název Vraždy podle Herbáře... Možná mi to naznačuje, že bych Vraždy kvůli sušenkám měla konečně dopsat, když už jsem tak daleko. Zítra z ní plánuji něco ukuchtit, tak doufám, že nikoho neotrávím a nebudu muset změnit název... :-D

Každopádně jsem za výhru této knihy velmi ráda, i když mě v pátek naštvala pošťačka, kdy (opět) hodila do schránky papír, že jsem nebyla zastižena a přitom sama nezazvonila. Krom toho to bylo v pozdějším doručování, takže vyzvednout jsem si ji mohla až po půl šesté, což jsem kvůli návštěvě babičky v nemocnici nezvládala. No, to je jedno. Melu tady samé nedůležité věci a vy se jistě chcete podívat na fotky z knihy... :-)

 

Už jste se setkali s předchozími díly? Případně, sledujete televizní pořad? Nebo vás kuchařka nějakým způsobem zaujala? (Uznávám, že jsem mohla odfotit i nějaký recept.)

7 komentářů:

Moc děkuji za tvůj komentář! :)