pondělí 5. října 2015

Knihobit - balíček za měsíc září

Výjimečně na mne balíček čekal už v pátek a to hlavně kvůli tomu, že vždycky v neděli odjíždím na kolej. No, a vzhledem k tomu, že jsem si ho v pátek vyzvednout nestihla já jsem strašně nedočkavý člověk, řekla jsem si, že mi snad nemůže uškodit, když pojedu až v pondělí a nepůjdu tak na semináře, i když povinné... tohle jsem si vlastně usmyslela už v pátek a dneska jsem tak učinila. A jsem za to vážně ráda. Sice by mi balíček mohla vyzvednout mamka, ale čekat dva týdny na to, co Knihobit nachystal pro mne? Ani nápad!



Když se mi balíček konečně povedl otevřít, rozjasnila jsem se v okamžiku, kdy jsem zahlédla obálku s dopisem od Knihobita ve žluté barvě. A jsem za to ráda. Sice si říkám, že to mohli měnit každý měsíc, aby měl člověk doma obálky všech různých barev, ale takhle to také není špatné. Zase, lepší pozdě, než-li později.



Dál na mne v balíčku čekaly špaldové bio krekry s dýňovým semínkem a česnekem opět z Biopekárny Zemanka. Otevřela jsem si je k psaní tohoto článku, protože jsem prostě neodolala a byla zvědavá, jak budou chutnat. No, a chutnají přímo skvěle! Navíc je fajn, že pořád nejsou v balíčku jen sladké věci, ale obohatili je i něčím slaným. :-)



Tuhle záložku jsem pak v krabici našla jako poslední, ale začínám drobnostmi a až pak přejdu ke knížce a k časopisu. Asi budu muset zjistit, jak se vůbec ta záložka používá, jelikož si teď nejsem vůbec jistá. Ale záložka je to velmi pěkná, těším se, až ji využiji. A záložka, nebo spíše vizitka, Knižního Vesmíru, ty bych mohla sbírat.


Placka z Knižního Vesmíru. S nápisem v překladu Pij čaj a čti knihy. Připíchla jsem se ji na novou kabelku k plackám Ještě jednu kapitolu a citátu z Hledání Aljašky, který v překladu zní Jdu hledat velké Možná. Už to dokazuje, že se mi moc líbí. Ostatně, všechny placky z Knižního Vesmíru se mi moc líbí.


A zápisník. Tady mě trochu mrzí, že je nelinkovaný, mnohem raději se mi píše do linkovaných, ale já to snad nějak přežiji. Ten nápis je navíc suprový. Pokud správně překládám, něco ve smyslu: "Ti, kdo nevěří v magii, ji nikdy nenajdou." Je to pak citát od Roalda Dahla. A design zápisníku opět od Ebbie Smith.


Nezdá se vám, že je celá tahle zásilka nějaký žlutá? :-D A to jsem vám ještě ani neukazovala knihu. Počínaje dopisem, konče knihou, přijde mi, že je zářijový balíček komplet laděn do žluté barvy. Snad s výjimkou placky, záložky a těch biokrekrů. I když...


A konečně (žlutá) knížka! Pardon, kniha s názvem Kdybychom se neviděli od Cynthii Handové, autorky Nadpozemské, kterou vydalo nakladatelství CooBoo! Tak si říkám, že se CooBoo s tím vydáváním knih na začátku školního roku nějak rozjelo. 

Už teď zaostávám se čtením jejich knih, ale pevně věřím, že k této knize se dostanu co nejdřív. Teď čtu Výkřik do tmy, pak se pustím do Zakázané přitažlivosti od Petrusové, mezitím čtu Stalkera. Jako e-knihu, přes mobil. A pak tipuji, že se dostanu k této knize. Snad. Na koleji jich mám více než dost, ale i navzdory tomu bych chtěla dát této přednost.

Kniha má mimochodem hrozně pěknou obálku na dotek. Takhle jsem jednou strávila chvilku v knihkupectví, našla knihu Krycí jméno Verity a nejméně věčnost ji osahávala jak jsem se nedokázala nabažit té obálky. :-D Vážně tu knihu chci. Nejen kvůli obálce, ale i kvůli tématu.


No vážně? Nezdá se vám ten balíček nějaký žlutý? Teda, ne že by mi to vadilo. Je pěkné mít takhle zásilku pěkně laděnou do té žluté barvy a uvědomuji si, že ne vždy by se to podařilo, proto se tak nemůžu nabažit té společné fotky. Jo, někdo věčně sleduje společné fotky, kde je někdo s někým, já sleduji společné fotky knih, no, nejsem já trhlá? :-D  

Ještě by možná nebylo od věci dát přímo do balíčku nějakou tu knihobití samolepku (ano, na notebook se mi ještě nějaká vleze :-D), nejen nalepit na krabici. Já jsem si ji tedy po vzoru Katie vystřihla z krabice, jelikož tuhle mám v plánu vyhodit (přece ji nepotáhnu zpátky z koleje), ta předchozí se ještě docela hodila k tomu, abych neměla takový nepořádek na stole.

Hrozně moc děkuji Knihobitovi za moc pěkný balíček a za to, že mi vyhověl a poslal mi ho dřív - i navzdory tomu, že jsem si pro něj šla až dneska ráno před odjezdem do Olomouce. Ta zpětná vazba od Knihobita je jednoznačně úžasná. Já se každopádně budu těšit, co pro mě připraví příští měsíc a snad to dopadne tak, že si pro balíček půjdu v termínu a tak, abych nezameškala školu... na druhou stranu, za ten balíček to stálo. :-)

A vážně uvažuji, že bych si za další měsíc, až mi dojde třetí balíček k předplatnému, opět Knihobita předplatila... ale to je samozřejmě ještě ve hvězdách.

15 komentářů:

  1. Skvělá knížka v balíčku, mám na ni taky zálusk :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto knihu bych si chtěla přečíst:). Ty keksy mě odrazují:D

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný balíček :) Já osobně bych byla nejradši za placku a zápisník ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Obsahovo super balíček, záložky sú super a osobne sa mi najviac páči ten zápisník, hneď by som ho brala :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ten zápisník je nádhernej. Na zápisníky mám slušnou úchylku, a tenhle bych vážně brala všema deseti... :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to na zajímavé dárky, jsem šťastná i za tebe!

    OdpovědětVymazat
  7. Vážbě myslíš, že je dobré to takhel veřejně roztrubovat? Co kdyby sem zavítal někdo z tvých profesorů? :D
    Ok, už vím co ti dám k vánocům. Barevné obálky :D
    Moc nevěřím, že by chutnaly skvěle, ale... vlastně žádné ale není :D
    Zajímavá záložka...
    Dokonalá! Ne že bych nějak milovala růžovou barvu, ale tady vypadá skvěle :)
    Zápisník je úžasný (nechceš mi dát k Vánocům taky nějaký? :D) ale máš pravdu, to že je nelinkovaný není moc dobré :(
    Je víc žlutá než obvykle, ale tak moc zase ne :D
    Vypadá skvěle :) Osahavát knihy? Že se nestydíš! Zavolám policii! :D
    Samolepka by se hodila... n ospíš šanon, abys mi mohla jednu poslat :D
    To doufám, musíš si ho objednat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to bych pak měla problém. :D Ale jedno ti musím říct, všichni to nejsou profesoři. Profesor je jenom ten, koho jmenuje prezident...

      To by možná nemuselo být tak špatné. :D Když je něčím naplníš. :D A 15. mám svátek :)

      Ale chutnaly. :) Poslala bych ti, ale už jsem všechny snědla. :D

      To ano. :)

      Přesně! :)

      Že bych ti nějaký koupila z Knižního Vesmíru? :D no, to není...

      Mně přijde docela dost, ale je to můj subjektivní pocit. :D

      Ale já za to nemůžu? Řekni mi, kdo to nedělá? :D

      Objednej si Knihobita a dostaneš. :D Nebo si ho spíš vyžádej od rodičů jako odškodné, že tě nevzali na grilování. :D

      Uvidíme. :)

      Vymazat
  8. Balíček opravdu vypadá žluto modře ale je to pěkná kombinace. =)
    Já si za záři Knihobita neobjednala ale mám v plánu si ho teď předplatit na tři měsíce dopředu aby mi to vyšlo do Vánoc. =D
    Líbí se mi ten citát ze zápisníčku, budu si ho muset nějak poznamenat. Jinak knihu tu docela závidím, také bych si ji ráda přečetla. Záložka i placka jsou povedené. Jediný ten časopis mi nesednul. A ty bio krekry, no jelikož ti chutnali, tak ti budu věřit. =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, nestěžuji si. :)
      Jo, to je rozhodně dobrý nápad. :) Tak nějak počítám s tím, že by vánoční balíček mohl být něčím speciální, teoreticky. :)
      Ten citát je krásný. :) Třeba se k ní někdy dostaneš. :)
      No, k tomu časopisu jsem ani moc nenapsala - já ho dám bráchovi, jelikož já a Vesmír, to nejde dohromady a brácha si o něm snad rád něco přečte. :)

      Vymazat
  9. Krásná záložka a perfektní placka, přední strana zápisníku je senzační :-) celkově pěkný balíček

    OdpovědětVymazat
  10. Kniha vypadá skvěle, možná si někdy zkusím sehnat :-). A taky mám od nich 2 placky - velké Možná a Coffee, books, rain :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten balíček je vážně pěkný, hlavně ten zápisník, i když je škoda, že není linkovaný. Ten Knihobit se dá někde objednat? Musím si to vygooglit, slyším o tom prvně. Před nedávnem jsem hledala podobné měsíční balíčky s knižní tématikou, jelikož je to v zahraničí dost populární, ale nemohla jsem nic sehnat. Tak doufám, že jsem na to teď kápla. :D

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkná kniha :-) Také mám ráda knihy, když mají na omak příjemnou obálku :-D
    Zápisník se mi také líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  13. To já bych za nelinkovaný zápisník vraždila :D Když už nějaký pěkný potkám ve slevě, má na stoprocent linky :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)