středa 30. září 2015

Dámská peněženka s motivem Eiffelovy věže

Jako další výrobek ze stránky postovnezdarma.cz je tato absolutně úžasná peněženka, kterou mi každý, komu ji ukazuji chválí. Designově se tedy zcela určitě vyvedla, navíc se mi líbí, jak je na ní ta Eiffelovka vyrytá, pokud je to tedy to správné slovo.

Nicméně, jak je na tom peněženka z té praktické stránky?




Abych pravdu řekla, když jsem peněženku otevřela, trochu jsem se bála, že se mi v ní rozjel zip v kapsičce na mince, ale to se nakonec vyřešilo a šlo to spravit. Ale strach jsem měla, ne že ne. Asi nemá cenu vykládat o tom, že je ta kapsička malá a že se mi do ní nevleze můj obvyklý obnos drobných, co? Plná peněženka tak, že nejde zavřít a k tomu byla šíleně těžká.

Taky bych jistě měla zmínit, že má předchozí peněženka byla oproti této menší a po pravdě? Já vlastně nikdy takovou nechtěla. Připadala mi nepraktická, ale poté, co se má stará peněženka stala rekordmankou a byla ve službě úctyhodné dva až tři rok, jsem si už nevymýšlela. A opravdu, tahle peněženka je senzační. Už si pomalu ani nepamatuji, proč jsem ji nikdy nechtěla.

Mohla jsem si zvolit různé barvy, já volila černou, která mi připadala taková univerzální a nevěděla jsem, jak by naživo vypadaly ostatní barvy, jak by se mi líbily, a jestli bych se ji nestyděla někde nosit. Ještě hnědá nevypadala úplně špatně. Barva je pak brána ve smyslu těch krajů na peněžence, no, a když ji otevřete, tak tam máte ještě jednou černou.

Upřímně si ale nejsem tak docela jistá, jak budu z peněženky páčit doklady. Vyndavala jsem občanku a ta se mi div nerozlomila. Některé jsem si proto dala do samostatné kapsy a myslím, že tam ji to vyhovuje víc a určitě to už měnit nebudu.

Vevnitř v peněžence, tedy tam, kde jsou místa na papírové peníze, stravenky, apod., je laděna do béžové barvy a pak jsou tam takové znaky, to působí moc pěkně. Ostatně, jak jsem již zmínila, celá peněženka je perfektní a pokud patříte k milovníkům Francie a Paříže jako jsem já, musíte ji mít. Nebo ne, nemusíte, ale doporučuji ji vám, jelikož je opravdu nádherná.
Se zápory, které jsem tu zmínila, se poperete - koneckonců, až na ten zip, je má každá taková peněženka, takže tohle určitě není ten problém.
Dostupnost (k 30. září 2015): skladem
Cena: 265,-


Za poskytnutí výrobku k recenzi opravdu moc děkuji stránce postovnezdarma.cz.

14 komentářů:

  1. Já osobně bych si motiv Paříže nevybrala, připadá mi ,že bych pak byla sama proti sobě, protože zase takový vztah k tomuto městu nemám. Ale peněženka vypadá efektně a jsem ráda, že se ti líbí...

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá pekne a aj prakticky, takýto štýl peňaženiek mám rada :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Právě jsem si přečetla info o tobě a máme toho relativně dost společného! :)
    A máš to tu moc hezké, takové útulné. :) A děkuji za komentář. Určitě se k tobě zase brzy přijdu podívat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co přesně? :)
      Moc děkuji. :) Vůbec nemáš zač. :)

      Vymazat
    2. 20 let, podobný obor, moc ráda čtu, píšu povídky a určitě by mi nevadilo, kdybych psala do novin či jednoho dne vydala knihu. :D

      Vymazat
    3. Tak v tom případě toho máme společného z našich zájmů snad všechno. :D

      Vymazat
  4. Líbí se mi, jak je uvnitř barevná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Peněženka je hezká, i když bych řekla, že na poštovném mají i mnohem hezčí. Avšak já jsem člověk, který je zvyklý na malou peněženku, aneb spíše taková velikost pánských peněženek, takže bych takhel velkou nevyužila :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi ano. Minimálně co mi přišly newslettery, viděla jsem tam minimálně tři další peněženky s Eiffelovkou, o které jsem si chtěla říct. :D Tak třeba na ně někdy dojde. :) Já jsem si na ni překvapivě zvykla docela rychle a už mi ani nepřijde...

      Vymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)