pondělí 30. listopadu 2015

Ruční mini šicí stroj

Sice tu měla být recenze na druhý díl Zakázané hry, ale to počká, ze všeho nejdřív jsem nucena udělat tuhle, takže tak. (A to bych měla psát ještě něco jiného.) V každém případě, když mi tenhle mini šicí stroj přišel, byla jsem docela zklamaná. 

Ne kvůli velikosti jako tomu bylo u sportovní tašky, kterou jsem recenzovala minule, nýbrž kvůli tomu, že celá ta krabice byla jaksi pomuchlaná, což se zcela pochopitelně podepsalo i na šicím stroji.



Po otevření krabičky, v níž se ukrýval, jsem se dost zhrozila, jelikož byl celý rozpadlý, a když se mi ho konečně podařilo spravit, bála jsem se ho dotknout, abych mu nic neudělala. Z čehož tedy naprosto přesně vyplývá, že jsem ho ani nevyzkoušela jak se sluší a patří.

Jediné, co se mi tak na šicím stroji líbilo, je ta velmi pěkná modrá barva. Tu zvolili naprosto geniálně. Navíc mám v podobné barvě ještě krabičku od rovnátek, takže barvou vedle zcela určitě nešlápli.

Každopádně ale, dalšími barvami je ještě růžová a šedá a obě vypadají pěkně, bohužel nedokážu říct, jak vypadají ve skutečnosti. I ta modrá se na obrázku dost liší od té, co mi byla doručena. 

V každém případě mi celý ten šicí stroj přijde nekvalitní a vysoce nestabilní. Dala jsem ho do opatrovnictví mamce (kdyby ten výrobek nepřišel pomačkaný a nezdál se mi košér, nejspíš bych jí ho dala k Vánocům - takhle ale ne!). Proto tedy, pokud ho někomu chcete dát k Vánocům pod stromeček, nedoporučuji to. To raději kupte svým blízkým nějakou pěknou knihu nebo, pokud nečtou, tak audioknihu.

A protože vážně nevím, jak bych ještě tenhle výrobek zkritizovala, přikládám video s návodem na ovládání šicího strojku:


Já byla tedy vážně zklamaná a vsadím se, že za stav výrobku může to, že přišel v takovém strašném stavu. Proto zůstanu u klasické jehly a niti, to ještě nikdy nikoho nezabilo. Snad bude mít další výrobek od poštovného u mě větší úspěch. Myslím, že si teď hodně dlouho od nich nepořídím tyhle praktické věci...

Název výrobku: Ruční mini šicí stroj
Dostupnost: Skladem u dodavatele
Cena: 189,-

Za poskytnutí výrobku k recenzi opravdu moc děkuji stránce Postovnezdarma.cz.

3 komentáře:

  1. Ten je moc pěkný. :) Já mám zatím jenom ten velký, ale věřím, že na drobné úpravy a do míst, kam se nemůžu dostat s normálním strojem, by se mi opravdu nějaký takový moc hodil.
    Ale po té tvojí recenzi si asi nepořídím právě tento model. :D Škoda, že tě zklamal.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych si tenhel výrobek neobjednala ani normálně, stačí mi velký šicí stroj. Ale i kdybych chtěla, tak po téhle recenzi bych od toho hodně rychle upustila. I když ta barva se mi docela líbí...

    OdpovědětVymazat
  3. božínku, tak to je teda nemilé ... ale musím říct, že je tak roztomiloučký :D ... ale to je asi jediné, co mě na něm upoutalo :) ještě že mám svůj velký :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)