čtvrtek 3. listopadu 2016

Roční literární soutěž, 3. ročník - listopad

"Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses člověkem..." Ach jo, tak tento článek píšu znovu. Už jsem ho měla sepsaný celý, ale z nějakého důvodu, který tu nechci zmiňovat, se neuložil ani nezveřejnil, takže znovu a lépe... jdeme na to.

Upřímně mě docela štve, že mám prohlížeč otevřený v takovém malém okně, ale vzhledem k tomu, že jinak bych neklikla na nic v pravém dolním rohu obrazovky, nemůžu si stěžovat. Z nějakého důvodu mi noťas po přejetí do pravého dolního rohu prostě nereaguje, předpokládám, že bude opět problém s grafikou, ale vzhledem k tomu, že už párkrát v opravně byl (a taky je, pokud se nepletu, repasovaný - pokud není, tak je to hodně divné), chci si v povánočních slevách koupit nový. Říkám to vlastně jen proto, kdyby odešel dřív, než chci...


Tématem na měsíc listopad tedy vyhlašuji:

VRAŽDÍCÍ KLAUNI


Za říjen Vražda na Halloween, teď Vraždící klauni... nepovraždíte se mi tady? Nebo... nezabijete náhodou mě? Upřímně řečeno bych se tomu kvůli stále nezveřejněnému hodnocení nedivila.

Tento měsíc bychom si mohli zahrát o knížku Hadí listiny. Já vím, já vím, potom, jak jsem ji zkritizovala, je i mně divné dávat ji do soutěže, ale zase ji nechci mít tady a vzhledem k tomu, že se jednalo o recenzák, nechci je ani prodávat. Koneckonců ale nikdo neříká, že ten, kdo ji vyhraje, tomu se nemůže líbit. Co člověk to názor, že jo. Navíc vám v balíčku s Hadími listinami pošlu ještě nějaké záložky, no, a třeba ještě něco dalšího... :-)

Povídky byste měli mít sepsané do 24. listopadu, tedy měsíc před Vánoci - to se bude pamatovat dobře, no ne?

Mně už nyní nezbývá nic jiného, než vám popřát hodně inspirace ke psaní a aby se vám povedla taková povídka, jakou vy chcete... :-)

2 komentáře:

Moc děkuji za tvůj komentář! :)