čtvrtek 14. dubna 2016

RC: Polštář v podobě dřevěného polena

Musím říct, že když jsem si polštář v podobě dřevěného polena objednala, už předem jsem věděla, že si ho vezmu na kolej, abych měla na čem ležet, až si budu číst. Čekala jsem a čekala, až mi konečně dojde. Dokážete si představit, jak strašně jsem byla netrpělivá? Ale holt jsem si o něj k recenzi napsala před Vánoci, takže s nějakým zpožděním se asi musí v tomto období počítat.



V okamžiku, kdy jsem si pro něj konečně šla na Poštu (protože samozřejmě nebyl nikdo doma, aby mi balíček – teda spíš zabalenou kouli – od pošťačky převzal), jsem vlastně tak úplně nevěděla, pro co si vůbec jdu, a když jsem viděla onu kouli, chvíli jsem tápala, jestli je to opravdu to, co si myslím. 

Chcete originálně zabalený balíček? Objednávejte u poštovného. Tak si říkám, že tohle by si mohli dát do reklamy.

Pak jsem ho pracně rozbalila, polštář narovnala a pocítila hořké zklamání. Jako by mi někdo dal políček na tvář. Nepřipouštěla jsem si totiž jinou možnost, než že bude polštář naplněn takovými těmi kuličkami. Omyl! V tomhle ohledu bych se asi opravdu měla dívat na to, z čeho je výrobek vyrobený, abych něčemu podobnému předešla.

Nicméně musím říct, že za tu dobu, co ho používám, jsem si na něj vážně zvykla a už na něho nedám ani v nejmenším dopustit. Vždyť co je na tom, že je vnitřek elastický, ležet se na tom dá a dokonce na tom můžete i spát, takže když usnete u knížky, nemusíte mít strach, že by vás bolelo za krkem.

Samotný povlak je z materiálu velice příjemného na dotek, jen ho určitě nelze prát samostatně v pračce, ale to vlastně ani tak nevadí. Pokud ho náhodou zašpiníte, snadno ho operete v ruce, v tom přece není žádný problém. 

Designové provedení polštářku je velice sympatické a za sebe mohu tvrdit, že jsem snad v žádné kamenné prodejně něco podobného neviděla – nebo jsem si toho nevšimla, to je taky samozřejmě možnost.

Na závěr mohu tedy potvrdit, že jsem konečně s výrobkem od poštovného maximálně spokojená. Ne že bych jindy nebyla, ale všechno mě časem omrzí a už si na to třeba ani nevzpomenu, snad s výjimkou peněženky, takže sehnat něco, co použiji i někdy v budoucnu, je určitým způsobem zázrak. Proč si to nepřiznat, že.

Ptáte se, jestli bych vám polštář doporučila ke koupi? To si vlastně tak úplně nejsem jistá. Existuje spousta polštářů milionkrát hezčích a samo sebou záleží i na vašich preferencích, ale pokud sháníte nějaký podobného tvaru a neštítíte se za to dát ty peníze, jen směle do toho.

Materiál: flanel, elastická výplň
Délka: cca 37 cm
Průměr: cca 17 cm
Dostupnost: skladem u dodavatele
Cena: 305,-

Za poskytnutí výrobku k recenzi opravdu moc děkuji stránce postovnezdarma.cz.

4 komentáře:

  1. Ten je skvelý! :D Úprimne ma pobavilo, čo tí ľudia nevymyslia :D

    OdpovědětVymazat
  2. Také jse m na něj koukala, už před časem, ale neumím si představit, jak bych na něm spala, spíše bych ho použila jako jeden z dekoračních polštářků na gauč.

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem to poprvé viděla na poštovném, nevěřila jsem, že si to skutečně může někdo koupit... Tak teď vidím, že fakt může. :D Ale hlavně, že ti slouží a vyhovuje. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věř mi, že kdybych to nedostala zadarmo k recenzi, asi bych za něj peníze nedala a sehnala bych si lepší a navíc ještě povlak na polštář z Knižního Vesmíru... :D

      Vymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)