úterý 1. března 2016

Roční literární soutěž, 3. ročník - březen

Není dobré znamení, že nejnovější téma vyhlašuji dřív než obvykle? Nehledě na to, že je jedna hodina ráno a já musím vstávat do školy? Teda, mám až na půl dvanáctou, takže je všechno relativně v pohodě. V každém případě, tohle nepíšu proto, abych oznámila, že mám školu, ale hlavně proto, abych březnové téma vyhlásila. A na co čekám? Netuším, možná až zahřmí.


I když první měsíc nedopadl dobře v porovnání s tím, kolik se vás přihlásilo, jsem i za ty čtyři poctivé soutěžící ráda a upřímně doufám, že je tohle téma neodradí a nebudou mě chtít odstřelit na Měsíc. Nebo na Mars. Anebo rovnou ven z Mléčné dráhy. 

Březnovým tématem jsem tedy zvolila:

DÁREK PRO ČTENÁŘE


Ano, uvědomuji si, že můžete téma pojmout jako jakýsi dárek pro vaše čtenáře v podobě povídky. V tomhle ohledu je téma relativně volné, přesto si myslím, že vzniknou skvělé povídky - hlavně doporučuji začít včas, abyste to pak nedoháněli na poslední chvíli. Tohle téma jsem zvolila i z toho důvodu, že březen je známý jako měsíc knih, tak snad jsem vaší Múze nezatnula tipec, vážně bych kvůli tomu nerada skončila dvacet metrů pod zemí.

Jako obvykle byste povídky měli mít hotové do úterý 22. března. Tenhle termín je pak vaším deadlinem. Pokud bude potřeba, jsem ochotna ho prodloužit, takže se nestyďte a ptejte se. Doopravdy jsem kvůli tomu ještě nikoho neukousla.

Abych vás lehce namotivovala na tyto úžasné knihomolské (a kávomilské?) záložky. Ještě mám nějaké z minulého ročníku od Fragmentu + tetovačky. A určitě do balíčku ještě něco přihodím. Když už je ten měsíc knihy, možná ještě dokoupím nějakou hezkou knihu - tu bych tady pak opět ukázala na fotce.


No nic, já vám tedy na závěr popřeji hodně inspirace! :-)

18 komentářů:

  1. - a já mám dárek pro Vás (pro inspiraci) : https://cz.pinterest.com/okknihovna/

    OdpovědětVymazat
  2. Já tě odstřelím! A myslím to smrtelně vážně :-D. Fakt netuším, jak tohle téma zpracuju, ale snad mě něco napadne... snad :-D.

    Ale ty záložky vypadají parádně!

    OdpovědětVymazat
  3. Uf, tak táto téma vyzerá ťažšie než predošlá, ale s tým som asi mala počítať :D No, uvidím ako to dopadne, onedlho mám písomnú maturitu, takže toho času je menej, ale snáď niečo stihnem napísať :-)

    OdpovědětVymazat
  4. mě to naopak připadá jednodušší než to minulé

    OdpovědětVymazat
  5. Fuj, horší téma nešlo? :-) Ale zúčastnit se pokusím, nějaký nápad se mi mihl hlavou. Uvidíme. Ale asi se mnou počítej.

    OdpovědětVymazat
  6. sry mělo být v jméně Dracová, jsem se netrefila na klávesnici :D a všimla jsem si až u knihy po odeslání :(

    OdpovědětVymazat
  7. Pane jo, nějak nestíhám, už dva dny to tu visí a já na to přišla až teď. =D Každopádně téma mě dostalo. Absolutně nevím co s ním, ale snad na něco přijdu a doufám, že dřív než vyprší čas.
    A záložky jsou super, hlavně ty s kávou. =D Kde si k nim přišla? =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záložky vyrobila na požádání Kristýna Kaderová. :) (Zmiňovala jsem to u rozbalovacího článku - nechápu, jak jsem to zde mohla vynechat...)

      Vymazat
    2. Opravdu jo? Jsou vážně povedené. =)

      Vymazat
  8. Líbí se mi, že tohle téma lze pojmout různě... Ještě jestli to ode mne bude mít těch požadovaných 1600 znaků :) Ale musím říct, že tohle téma se mi líbí i samo o sobě, vlastně ono mě přivedlo k této soutěži a přihlášení se.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak, konečně jsem to pro jednou stihla v termínu. A co lépe, jestli se správně dívám, jsem první :-) No, snad se ti to bude líbit:
    http://reveriedreams.blog.cz/1603/darek-pro-ctenare

    OdpovědětVymazat
  10. Doufám, že mě něco napadne, protože ty záložky vypadají skvěle! :3 Mně to téma nepřijde zase tak těžké...možná už se i rodí v hlavě nápad.

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle je taková ironie... když se všem téma líbí, mám chuť tě zaškrtit. Teď se nelíbí nikomu jenom mě :D Ale mám pocit, že to příští měsíc "napravíš" a já tě zase budu mít chuť odstřelit :D

    OdpovědětVymazat
  12. Podarilo sa mi niečo napísať, tu je výsledok :D
    http://my-fantasydream.blog.cz/1603/dar

    OdpovědětVymazat
  13. Doufám, že už platí to, že se mohou zapojit :)
    http://sloni-v-raji.blog.cz/1603/darek-pro-ctenare

    OdpovědětVymazat
  14. doufám, že tentokrát budu úspěšnější.

    http://admin.blog.cz/clanky/clanek/77103508

    OdpovědětVymazat
  15. Tak jo, po hoodně dlouhé době i já přispívám :-D.

    http://victorias-stories.blog.cz/1605/darek-pro-ctenare#pridat-komentar

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)