sobota 19. března 2016

Autorský maraton: Dan Brown

Ano, ano, já vím. Jsem šíleně nezodpovědná osoba a měla jsem dneska zveřejnit nějakou recenzi jak jsem slíbila. Což o to, já si řekla, že natočím i tohle video, ale vzhledem k tomu, že jsme byli na hřbitově (děda by měl dneska svátek, příští týden naopak narozeniny), plus moje vstávání s tím, že jsem si četla, znamená, že jsem ani jednu slíbenou recenzi nějak nestihla. 

Má cenu vůbec něco slibovat, když to za žádnou cenu nedodržím? No, snad to zítra nějak zvládnu. Věřím v to. Navíc nekonečné zpoždění s hodnocením vašich povídek ze soutěže... asi mě vážně zabijete, co? :-D




Knihy, o nichž ve videu mluvím:
- Andělé a démoni
- Da Vinciho kód/Šifra mistra Leonarda
- Ztracený symbol
- Inferno
- Anatomie lži

Za mnou pak nějaké série vidíte, tak kdybyste měli návrh, o kterých udělat video, budu velmi ráda. (Nicméně, je nutno zmínit, že konkrétně já mám pár nápadů z druhé poloviny knihovny; knihovnu mám v plánu opět nějakým způsobem předělat, tak se do budoucna nelekněte, když za mnou uvidíte jiné knihy.)

Jinak, máte rádi Dana Browna? Četli jste od něho něco?
Případně, podařilo se mi vás na něj nějak nalákat? :-)

3 komentáře:

  1. Krásné video! Dneska jsi mluvila mimořádně dobře :-). Jde vidět, že má D. Browna fakt ráda. Já jsem od něho ještě nic nečetla (jsem barbar), ale chci to co nejdřív napravit. Asi začnu Šifrou :-). Ale mám doma Pavučinu lží, tak možná začnu nakonec tím :-D. Ještě uvidím :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné video, musím říci, že znám od něj jen první dvě, jinak moc ne.

    OdpovědětVymazat
  3. Knihy od Dana Browna jsem si chtěla přečíst, ale jak jinak, ještě jsem se k nim nedostala. Měla bych to napravit. =)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)