neděle 1. listopadu 2015

Listopadová čtecí výzva aneb zachumlej se pod deku a pomoz veverkám 2

O co tedy vlastně jde? Jde o to přečíst co nejvíc knih za měsíc, ale maximum je deset. Přemýšlela jsem, kolik si jich zvolím já, nakonec jsem se rozhodla pro největší možný počet, tedy těch deset. Postupně je pak sem do článku budu doplňovat, i když hrubý odhad, kterým knihám se podívám na zoubek, už mám. :-) Výzvu vymyslela Aynarra Tulrgar.




Teď čtu Měděného jezdce (a v mobilu už jak dlouho Stalkera), takže předpokládám, že jedna z těchto knih se objeví na předních místech. No, a já jsem zvědavá, jak se mi v této výzvě povede.



1. Měděný jezdec
2. Srdce na obrtlíku
3. Doctor Who - Silueta
4. Zakázaná hra - Doupě
5.
6.
7.
8. 
9.
10.

6 komentářů:

  1. 10 kousků není finální počet, pokud zvládneš více, než 10 a nejsi nijak moc omezena časem a jinými aktivitami, tak směle do toho :) I 10 je krásné číslo a děkuji za účast :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to hodně zdaru :) s vysokou to bude asi pěkně náročné :( ale nebojíš se výzev a to se mi moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé... já bych se tak ráda zachumlala pod dekou s nějakou NORMÁLNÍ knížkou :-D. Ale vidím to na Znamení zrodu, ach jo :-( :-D. Jak jsi na tom vlastně ty? :-)
    Tak hodně štěstí s výzvou :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to Znamení zrodu zatím stihla jen stáhnout. :D Ale měla bych si ho přečíst, ale jen když se tady podívám na tu hromadu knih, nejraději bych kvůli nim nevylezla z postele. :D Ale dneska jsem si půjčila učebnici Jazyk a jazykověda, jelikož přes ten počítač se to hůř učí, vytisknu si ještě nějaké ty handouty a pak... pak se asi vrhnu na Měděného jezdce. :D No, a taky jsem si řekla, že bych mohla vyzkoušet knížku z poloviny ve francouzštině, z poloviny v češtině, tak jsem si vypůjčila pohádky. Jsem docela zvědavá, jak to přelouskám a je mi jasné, že se víceméně budu dívat na tu českou stranu. :) :D
      Děkuji, budu ho potřebovat. :)

      Vymazat
  4. Trochu za mnou zaostáváš :D Já mám k dnešku čtyři knížky a to jsem skoro nečetla a ty si v knize zabořená furt :D Měla sis vybrat něco tenčího, než Mědeného jezdce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tedy to je velký cíl! A to koukám, že nevybíráš žádné tenké knížky, ale pořádné bichle :) Tak ať se ti podaří challenge splnit ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)