čtvrtek 22. října 2015

Reportáž z LITRu

Tenhle článek bude víceméně beze slov. V pondělí vyšla totiž nová Helena v krabici, studentský zpravodaj, do něhož jsem se zapojila a právě pro tohle vydání jsem sepsala reportáž z knižního veletrhu LITR. O účasti na něm jsem se vlastně už zmiňovala. Záměrně ten článek nekopíruji, pouze jsem ho ofotila takovým způsobem, abyste ho dokázali přečíst. :-)







Fotografii k reportáží pak pořídila Veronika Krejčí, která mi i malinko vypomohla s celou reportáží, aby tam bylo zmíněno vše podstatné, nebyla moc dlouhá a tak. A i když si nemyslím, že si přímo tenhle příspěvek na blogu přečte, připadá mi dobré to zmínit.

Řekla jsem, že to bude krátké, ale než to utnu a zveřejním, chtěla jsem se zeptat, zda byste o tohle měli zájem i nadále? Na příště mám pak dohodnutou poznámku, u níž si nejsem jistá tématem (nevěděl by někdo o nějakém? Moc prosím? :-)), ale přesto se táži, zda by takové krátké články někoho zajímaly. Pokud ne, tenhle berte jako výjimku a dál bych to uveřejňovala třeba na stránce na Facebooku. 

DALŠÍ ČLÁNKY SI MŮŽETE PŘEČÍST NA TĚCHTO STRÁNKÁCH:

3 komentáře:

  1. Já si rozhodně ráda články přečtu. Téma ti bohužel neporadím.

    OdpovědětVymazat
  2. Na takový veletrh bych také jednou ráda zašla. Vypadá, že byl dobrý. =)
    Jinak ta první fotka byla trochu mázlá co se týče prvního odstavce ale dalo se to. =)
    Mě také články s tímto tématem nevadí. =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byl. A příští rok bude v Olomouci zase. :) Ta úplně první, na které je celý článek? Já pak ještě mrkla na tu pod ní, ale nějak mi to nepřišlo...
      To jsem ráda, že ti to nevadí. :)

      Vymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)