úterý 8. září 2015

Nové věci z Knižního Vesmíru

Opět jsem udělala nákup v eshopu Knižního Vesmíru. No, a znovu jsem s ním naprosto spokojená a již plánuji další, tentokrát s dárky k Vánocům. Všimla jsem si nového přívěsku s TARDIS, a i když já nejsem až takový velký fanda Doctora Who (plánuji se na něho podívat od začátku, až do současné série, ale zatím není čas), brácha ho zbožňuje, takže pokud tam ten přívěsek ještě bude na skladě, beru ho. Mimo jiné jsou tam dva další druhy zápisníků, které si určitě jednou koupím, ale zrovna nyní asi ne... někdy jindy ale určitě ano.



V první řadě bych ještě ráda upozornila, že jsem koupila věcičky i pro soutěžící v Roční literární soutěži. Jsou to tedy placky a pak nějaké samolepky, které jsem si samozřejmě koupila i já, protože, copak můžu někomu něco koupit, když to nekoupím sama sobě? :-D 


V první řadě vám ukážu samolepky. Ty tu mám s tématikou Harryho Pottera (pozn. tyhle dávám do soutěže obě, přece jen já nejsem nějaký velký fanda Harryho, i když přečíst si ho chci...), u nich si myslím, že by nejvíc mohly potěšit Kristýnu a Annu, u ostatních si nějak nejsem jistá. Dvě samolepky Paper Towns, tu knihu mám ráda, takže jedna z nich u je přilepená na notebooku. Stejně tak Hledání Aljašky, i když tu jsem tedy ještě nečetla. Nicméně, mám ji na poličce mezi knihami, které si musím bezprostředně přečíst.





Placky. Tři s popiskem 'Ještě jednu kapitolu', tři se 'Čtu, tedy jsem', dvě s Divergencí. A jednu s Hledáním Aljašky. U ní jsem měla v košíku dvě, ale objednávala jsem později, no, a ta druhá se stihla vyprodat. Tak snad příště, co už. Každopádně zabalených je tam pět a ty jsou tedy pro soutěžící (pátá není moc vidět) a já tam mám čtyři.


Jo, ještě co se týče Roční literární soutěže, máte nějaký oblíbený citát, který byste chtěly na tašku, kterou bych tedy zaslala ke konci tohoto roku? Budu ráda za návrhy, ulehčí mi to práci s hledáním toho vhodného citátu a budu tak mít jistotu, že se lépe trefím. Pro ukázku přikládám svou tašku, byla focena pouze za rozsvíceného světla, na denním vypadá malinko lépe, ale ujišťuji vás, že bych si na té pro vás dala víc záležet - zkrátka jsem si to nějak potřebovala vyzkoušet nanečisto, než začnu tvořit tašky pro vás.

 A nakonec jsem si koupila tenhle úžasný klíč tématicky zaměřený na Sherlocka Holmese. Toho jsem tedy sice nečetla, zato jsem ale viděla dva díly britského seriálu, který je skvělý a já u něho chytala úplné záchvaty smíchu. Teď tak přemýšlím, jestli by s ním šlo něco odemknout. :-D Ne, samozřejmě si dělám legraci a vůbec to nemyslím vážně.

Jenom jsem teď taková veselejší, jelikož mi zubařka konečně po dvou letech vyndala rovnátka! I když... abych pravdu řekla, bez nich je to takový nezvyk a já musím pořád přejíždět jazykem po zubech a občas si přes ně přejedu i prsty jen abych se ujistila, že mám všechno v puse na svém místě. Mám tam nějak prázdno. :-D No jo, jsem šílenec, ale co už naděláte.





Takové malé shrnutí balíčku. Ještě jsem si dneska byla pro knížky z buxu a dodatečně i tři bavlněné tašky, které jsem si objednala. Čekám dále na dva recenzáky od Omegy a nervozitou si už pomalu koušu nehty (no co, pohrávat si s rovnátkami nemůžu, když žádné nemám - teda, ve čtvrtek si ještě půjdu pro vyndavací, ale to už bude v pohodě) a mám strach, že dojdou až v době, kdy budu na koleji... snad tu budou ještě tento týden, nebo přísahám, že se nadobro zblázním.

A co vy? Už jste si z Knižního Vesmíru (dále jen KV) něco objednali?
Případně, na co máte spadeno?
Máte, či měli jste, rovnátka?
 Ještě bych požádala o návrhy na ty tašky, abych si je mohla zapsat... děkuji. :-)

15 komentářů:

  1. Krasny nakup. Ja chci od tama tasku, hrnek, plakat, tuzku, plavky i zalozky. Takze velky nakup:). A taky neco do souteze;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu tašku chci taky, ale pravděpodobně si o ni řeknu k svátku, nebo si napíšu Ježíškovi. :) :D Teď se směji sama sobě, že mi ten překlep plavky = placky nedošel dřív a šla jsem je tam hledat. :D Hrníčky tam také mají úžasné. :) No, určitě to nebyl můj poslední nákup a zanedlouho bude následovat další. :)

      Vymazat
  2. Ale, ty samolepky k Harrymu Potterovi jsou naprosto úžasné. A ten klíči k Sherlockovi krásný. Sice jsem si ještě přes eShop knižního vesmíru nic neobjednala, ale jistě to brzy udělám. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou. :) Kdybys chtěla, můžeš se zapojit do soutěže svou povídkou a třeba se ti podaří ji vyhrát. :) Jak jsem řekla, je úžasný. :) A byl tam ještě jeden, ale mně se z nějakého důvodu víc líbil ten obyčejnější. :) Určitě si něco objednej. :)

      Vymazat
  3. Ahoj, dočetla jsem se, že studuješ v Olomouci, chtěla bych tam příští rok jít, myslíš, že bych Tě mohla poprosit o pár odpovědí? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já vlastně jdu letos do prváku, takže bych ti ty odpovědi neposkytla hned, spíše až tak v době, kdy bych se s tou školou zžila a tak. Počítám, že tak dva týdny školy už by mohly být fajn... do Olomouce pak jedu na kolej čtrnáctého, tudíž ještě týden před začátkem školy, abych vyzvedla ISIC a pak se konají Orientation Days. Každopádně, myslím, že otázky co se týče přijímaček bych zodpovědět mohla už teď. :)

      Vymazat
  4. Děkuju, jsi moc hodná, tak ať Ti to v Olmíku vyjde. Můžu se Ti ozvat na fb? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zaprvé, chtěla jsem ti moc poděkovat, že se tak staráš o tu soutěž, a vůbec, že tě to očividně stále baví.
    Zadruhé, i když si neplánuji nic objednat, ty věci, co jsi dostala ty, se mi moc líbí. Snad si je užiješ.
    A rovnátka jsem nosila jen nasazovací, na noc. Ale je pravda, že mi přes den chyběly :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nemáš vůbec zač. :) Máš pravdu, baví mě to. :)
      Tak třeba jednou si přece jen objednáš... řetízek jsem ještě nesundala z krku. :D
      Mně dneska doktorka dala dodatečně nasazovací rovnátka s tím, že v září bych je měla nosit většinu času a pak už na noc, a když přijdu ze školy... nějak to nakombinovat. :) Hlavně, dneska nerozumím pomalu ani sama sobě a hrozně špatně se mi s nimi mluví. :D

      Vymazat
  6. Asi bych se měla snažit co? Jinak Harryho sice miluju, ale ta samolepka Paper Towns vypadá mnohem lépe :D

    Sakra jak já ty placky chci :D

    Já už jsem ti návrh dala a nejen jeden :)

    Možná by s tí mšlo něco odemknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to bys měla. :D Minimálně za srpen máš výhru jasnou - přemýšlím, jestli má cenu psát hodnocení na blog. :D Mně třeba přijde lepší ta druhá samolepka z Papírových měst, kterou jsem si objednala minule. :) Ale tahle je teda taky fajn. :) Ten citát Albuse Brumbála asi z té fotky nepřečteš, co?

      Které přesně? :D

      Já vím, já vím, většinu jsem si i zapsala. :)

      Ale nějak se to bojím zkoušet. :D

      Vymazat
    2. A to jsem napsala příšernou povídku :D Ne ten fakt nepřečtu :D

      Všechny :D

      To je dobře :)

      :D

      Vymazat
    3. Příšernou zase ne, ale umíš lepší. :) Myslela jsem si to. :D

      No, tak to se budeš muset ohromně snažit... :D

      Vymazat
  7. Takových krásných věciček. =) Všechno je pěkné, ty nálepky jsou moc krásné. =)
    Papírová města jsem ještě nečetla, chtěla bych se podívat na film ale i nějakou tu knihu bych si od toho spisovatele chtěla přečíst. =)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)