čtvrtek 1. září 2016

Roční literární soutěž, 3. ročník - září

Celý den už určitě bedlivě vyčkáváte u mého blogu a říkáte si, kdy asi zhruba plánuji zveřejnit téma na měsíc září... no, dočkali jste se. Dneska jsem byla od desíti ráno naposledy na brigádě, takže se k vyhlášení tématu dostávám až nyní. Každopádně doufám, že tentokrát to bude podle vašich představ a bude se vám na něj dobře psát. :-)



Tématem na měsíc září (slavnostně) vyhlašuji:

PADAJÍCÍ ŠTĚSTÍ

 

No, a mně nezbývá než se modlit, že po tomto tématu měsíce se dožiju vyhlášení dalšího... pokud by někdo přemýšlel nad tím, jak mě to - proboha - mohlo napadnout, osvětlím svůj myšlenkový pochod. To jsem si tak představila začátek podzimu a to, že na podzim padá listí, no, ale samotné padající listí není zázrak (nebo teda, vypadá to báječně a je to skvělé období ke psaní, ale o to tu nejde), tak jsem tedy místo listí dala štěstí. Tak snad mě nikdo nezabije. Asi bych si měla pořídit ochranku. 

Deadline je jako obvykle 22. v měsíci, tedy dvaadvacátého září. Pokud na začátku školy nebudete stíhat, jsem schopna vám termín po domluvě prodloužit.

Nyní mi už nezbývá nic jiného, než vám popřát hodně inspirace do psaní a aby vás Múza neopustila. :-)

4 komentáře:

  1. Minulý mesiac som nestihla nič napísať, tak snáď to tentoraz dopadne lepšie :D Téma je zaujímavá a verím, že niečo vymyslím :D

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně téma, které se tváří zpracovatelně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nedožiješ pokud brzy neuděláš hodnocení...
    Pořád čekám na to téma Jak zabít Terezu, mám už několik nápadů :)

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi zajímavé a krásné téma.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)