úterý 10. května 2016

Můj program na Svět knihy 2016

Druhé video v rozmezí příbližně dvanácti hodin, pokud se nemýlím. Tohle se po sestříhání ukládalo snáz (i když jsem po pravdě moc nestříhala). Jedná se pak o Můj program na letošní Svět knihy v Praze, kam se už neskutečně těším! :-)





Takže pokud mě chcete vidět, na tyhle programy se zaměřte. No, a za předpokladu, že nechcete, tak se jim vyhněte obloukem. V každém případě ráda kohokoli z vás poznám, takže jestli mě tam někde uvidíte, budu ráda, když se ozvete a my si třeba popovídáme... se mnou a popovídat, haha.

A na jaký program se chystáte vy? :-)
Přeji krásný den a ať nám všem těch pár dní rychle uteče - protože já už pomalu ani nemůžu dospat!

4 komentáře:

  1. Můj program na víkend je hledat brigádu :-D. Ale Svět knihy zní vážně zajímavě. Letos jsem tomu nevěnovala moc pozornosti, tak třeba příští rok :-).
    Zaujala mě ta ochutnávka severských pokrmů a čtení: dokonalá kombinace! :-D
    A taky mě zaujal minikurz švédštiny a dánštiny. Rozhodně pak napiš, jaké to bylo. Nebo bys mohla natočit další video :-). Tak si to pěkně užij! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem sice blogerka ale návštevnice vpuštěná do světa knižních blogerů - protože miluji knihy. Nicméně sleduji i Vaše videa i blog. V oátek jem byla na veletrhu knih i na místech, které jste označila jako doprovodný program s tím, že Vás potkám a dvolím si Vás oslovit, ale asi jsme se šťasťně míjely. Jdu také ještě v spbotu, možná i v neděli. Mě se veletrh moc líbí, včera jsrm s doprovodným programem stačila projít jen leve křídlo, takže dnes mířím do pravého křídla. Doufám, že si to užíváte aspoň jako já, neb jsem na tomto veletrhu poprvéa jsem opravdu nadšena. Těch knih......!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem tam zajít letos bohužel nestihla :(, snad se tam dostanu příští rok.
    Snad sis to užila.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem letos na knižním veletrhnu nebyla. Snad se tam dostanu příště, jelikož se mi to loni líbilo. A doufám, že sis to užila. =)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)