pátek 1. dubna 2016

Roční literární soutěž, 3. ročník - duben

Věřili byste, že jsem na vyhlášení nejnovějšího tématu málem zapomněla? :-D V průběhu dne jsem nad nějakým dubnovým tématem přemýšlela, ale kromě toho, že jsem se nechala nachytat aprílovým žertíkem, jsem nic nevymyslela. Navíc aprílové téma už jednou v soutěži bylo, takže... co takhle téma Jak zabít Terezu Mikulovou, protože stále nevyhodnotila povídky za únor? :-D



Tak jsme se na úvod pobavili, ale teď už vážně - tématem na měsíc duben se stává:

BALÓNEK S VODOU


Hromadný atentát na mě za tři, dva, jedna... když nad tím tak přemýšlím, možná jsem vážně měla zvolit to téma, které jsem zmínila na začátku. Nicméně, budu doufat, že to zase tak hrozné není, že se vám na tohle téma podaří něco sepsat a budete mít Múzu. (A nezabijete mě.)

Deadline je jako obvykle 22. dubna, ale pokud budete mít problém s jeho dodržením, není nic jednoduššího než napsat a já s tím budu počítat. (Mimochodem, nechce mi někdo zadat termín pro zveřejnění hodnocení? :-D)

A protože už plácám nesmysly, tak vám na závěr tohoto článku popřeji hodně inspirace a slunečných dnů, při nichž se vám bude líp psát.

Hodně štěstí!

9 komentářů:

  1. Balónek s vodou. Balónek s vodou! Asi ti ho hodím na hlavu :-D. Ale kupodivu už ve mně klíčí nápad! :-D První bych ale mohla dopsat povídku za březen, co? Pokud už není pozdě... :-( :D

    OdpovědětVymazat
  2. Přidávám se k Victorii, také ti ho hodím na hlavu :-) Ne, je to dobré téma, jen nezapadá do toho, co píši obvykle, ale snad něco vymyslím.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak tě proboha napadlo téma Balónek s vodou? Kam ty na to chodíš. =D
    Není to nejhorší jen neobvyklé. =)

    OdpovědětVymazat
  4. Ani se holkám nedivím, že by ti Balónek s vodou nejraději pustili na hlavu. Ze zoufalství jsem uvažovala, že to budu muset vyzkoušet (jako Mel Gibson ve filmu O čem sní ženy).

    Mimochodem, teď jsem si vzpomněla, že v únoru shodil čtrnáctiletý kluk balonek s vodou s balkonu (http://zatecky.denik.cz/zlociny-a-soudy/balonek_voda_louny_20160225.html)

    OdpovědětVymazat
  5. Teoreticky bych nějaký zárodek nápadu měla, ale pochybuji, že budu mít na psaní čas... :(

    OdpovědětVymazat
  6. Tentokrát se nezúčastním, téma se mi zdá zvláštní a - pokud to tak tedy řeknu - nijaké v porovnání s předchozími tématy. Všechny moje nápady by byly nepovedené... Snad to nevadí. Budu se těšit na nadcházející měsíc :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nechce se mi to poslat, tak kdyby ti to přišlo dvakrát, omlouvám se:
    http://reveriedreams.blog.cz/1604/balonek-s-vodou

    OdpovědětVymazat
  8. Terko, prosím tě, zase se o pár dní opozdím, jsem v půlce.

    OdpovědětVymazat
  9. hotovo! a případní čtenáři nezapomeňte koment potěší
    http://gleti.blog.cz/1604/podivne-setkani

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)