středa 2. září 2015

Sada šesti formiček na nanuky

Sada šesti formiček na nanuky. Tak se jmenuje výrobek, který jsem dostala ke zrecenzování od stránky Postovnezdarma.cz. Původně to sice mělo být pro můj starý blog, ale vzhledem k tomu, že to došlo později a já je ještě nestihla pořádně otestovat, vychází tady. Upřímně tedy doufám, že to nikomu ze zmíněné stránky nevadí, no, a my se pojďme podívat na recenzi.



Když mi výrobek konečně přišel, musela jsem si pro něj letět na Poštu, jelikož v tu chvíli nebyl - jako na potvoru - nikdo doma. Sháněla jsem se po něm týden a o pár dní později, co byl odeslán, jsem celá nervózní šla na Poštu, abych zjistila, jestli tam už náhodou není. Tohle mě na této stránce štve asi nejvíc - člověk nikdy neví, kdy mu balík přijde a já se vážně bála, aby nepřišel až v době, kdy bude sněžit.

Formičky jsem po rozbalení okamžitě umyla, protože jsem se hned chtěla o nějakou zmrzlinu pokusit a ony smrděly novotou (jo, někdy mi to voní, ale byla jsem naučena nové věci, v nichž se připravuje jídlo, umýt). Už tehdy jsem vlastně přemýšlela, jak tuhle recenzi pojmu.

Součástí zásilky je i podložka pro postavení formiček do mrazáku, což se mi zdá opravdu praktické, ale musím přiznat, že mi trvalo delší dobu je na ni nasadit, aby nevypadly. No, a taky jsem se bála, abych ji nerozlomila. Podložka je sladěna do zelené barvy. Stejně tak i plastová "dřívka".

Formičky jsou průhledné. Říkala jsem si, že nejdůležitější je, aby ty formičky v mrazáku nepraskly. Byly v něm celou noc, kdy jsem nechávala tekutinu v nich zamrznout. Pro zajímavost, zkusila jsem zmrzlinu s příchutí Coca Coly.

Teď je pravděpodobně nasnadě sdělit, že formičky to v pořádku vydržely a zmrzlinu z nich spotřeboval brácha. Příště zkusím něco náročnějšího. Našla jsem si jeden skvělý recept, tak bych ho i chtěla zkusit.

Formičky jsou celkově o dost vyšší, než ty, co jsme měli kdysi doma. To považuji za výhodu, neboť to pak nevypadá jak zmrzlina pro děti, není malá a může si ji dát i dospělý, no, a i ten je spokojen. Tedy pokud vznikne dobrá zmrzlina, což ta moje - bohužel - ve výsledku nebyla. Ale nějak jsem ten výrobek vyzkoušet musela a psát recenzi jen tak bez vyzkoušení, to se nezlobte, to neumím.

Recenzovaný výrobek: Sada šesti formiček na nanuky
Dostupnost: Skladem (ke dni 2. 9. 2015)
Cena: 329,- korun

Za poskytnutí výrobku k recenzi opravdu moc děkuji stránce Postovnezdarma.cz.

2 komentáře:

  1. Udivuje mě, na co všechno se dá psát recenze :-) Ale ta tvá je úžasná jako vždy.
    Já jsem si vždy dělala "nanuk" do kelímku. Sice byl problém to vytáhnout, ale jako dřívko posloužila dlouhá lžička, a bylo to docela dobré. Ale ty formičky jsou praktické.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavá vychytávka. Tato firma však u mě nemá moc dobrý obrázek, protože jak vidím z tvých recenzí, akorát si mastí kapsu na věcech z Ebaye. Chtít 329 Kč za něco, co koupili včetně poštovného za nějaký dva dolary mi přijde poněkud... vyčůraný. To ale nemění nic na tom, že tvá recenze je velmi užitečná a skvěle napsaná :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)