úterý 1. září 2015

Knihobit - srpnový balíček

Původně jsem vlastně neměla v plánu objednávat si i balíček za srpen (ne že by se mi nelíbil výběr, to ne!), bála jsem se, abych nezbankrotovala, no, a tak jsem zapracovala na hledání brigády přes internet a kupodivu to šlo. Takže jsem se odvážila koupit si předplatné na tři měsíce s tím, že pro zářijový a říjnový mi pravděpodobně bude muset jít mamka, jelikož já budu na koleji. Ale to nevadí, to se vyřeší. Předplatné je už zaplaceno, tak by to pro mamku nemusel být žádný problém.



Jakmile jsem balíček otevřela, pomyslela jsem si, že Knihobit začal šetřit na bublinkové fólii, které vlastně už v minulém balíčku bylo málo, když si vzpomenu, jak jí bylo všechno obalené v mém prvním objednaném balíčku, byl pro mě další balíček dost velká změna. Ale je fakt, že z prvního balíčku mi bublinková fólie vydržela až do doručení druhého, což mi přijde úsměvné.

Ale abych nemluvila pouze o bublinkové fólii, už po otevření balíčku jsem poznala, kterou knihu mi Knihobit tentokrát nadělil. Přijde mi to vážně jako druhé Vánoce (vlastně už čtvrté :-D). Dále ještě můžete nahoře vidět dopis a dva bločky s palečky nahoru, nebo dolů.


Nejdříve jsem koumala, co to vlastně je. Připadalo mi to jako nějaké magnety na ledničku, ale poté, co jsem je vyndala ze sáčku, jsem přišla na to, že jsou to dva malé poznámkové bločky. Ty se vždycky hodí, takže proč ne.


A pak byla na řadě vysoce proteinová sušenka Vivo bar, opět z Biopekárny Zemanka. Nebudu říkat, že si ji nechám ke knížce, beztak ji sním hned po dopsání tohoto článku. Dokážete si představit, jak se na vás jedna taková tyčinka může smát? 


Záložku ve tvaru pírka (pozor, zlatého pírka!) - což mě trochu navádí ke knize v hlavní roli s Avou Lavender, kterouž jsem tedy nečetla, ale mám to v plánu - jsem v balíčku objevila až nakonec. Jenže jsem si řekla, že nejdřív v článku zmíním ty maličkosti a pak se vrhnu na ty větší věci. Záložka tedy potěšila, i když mám upřímně docela strach ji použít do knížky, aby mi z ní nevypadla... uvidíme.


Místo plakátu, které byly ve dvou předchozích balíčcích, jsem v srpnovém objevila tuhle úžasnou bavlněnou tašku. Upřímně už se vážně dost těším, až ji využiji. Je nádherná. Už dlouho jsem nějakou takovou chtěla, takže za tohle má ode mě Knihobit také palec nahoru.


Ok, jak Knihobit věděl, že jsem si National Geographic chtěla vždycky přečíst, ale nikdy mi na to nezbyly peníze? :-D Klidně se vsadím, že přečíst si tenhle časopis mi zabere kratší dobu, než časopisy o historii, které jsem dostala ve dvou předchozích balíčcích. Už jen proto, že si ho už odjakživa chci přečíst.


A konečně kniha, kterou mi Knihobit vybral, je Divotání ze série Šepotání od nakladatelství CooBoo. Ze začátku jsem si opravdu říkala, že bych od Knihobita mohla dostat právě Divotání, jelikož jsem věděla, že před nějakou dobou vyšlo, a když jsem viděla tu obálku, vážně jsem si říkala, jak to to jen věděli? Zase jsem si to říkala. Ještě jsem tipovala Skleněný trůn, na který - jak předpokládám - Knihobit čekal. 

No, a abych pravdu řekla, trochu jsem se i bála, abych nedostala After: Polibek. Možná si tu knihu jednou přečtu (a nejspíš i koupím), ale teď na to ještě není ten vhodný čas. 

Vážně, vážně moc se mi líbí ta barva písma v Divotání. Snad ještě víc, než v Šepotání, i když ta zelená taky nebyla špatná. Nevím, co si od knihy slibuji, ale jsem zvědavá, jak celá série dopadne, takže i kdybych ji od Knihobita nedostala, stejně bych si ji koupila - už jen proto, že mám doma první díl. Ten mi sice přišel matoucí a asi si ho budu muset před přečtením druhého dílu přečíst ještě jednou, ale nevadí. Je vidět, že autorka tu fantazii má.


A jako již tradičně, i v srpnovém balíčku jsem našla dopis od Knihobita, kde se píše, proč mi vybrali tuto knihu. Také o tašce s designem od Ebbie Smith. A samozřejmě i o tyčince od sedlčanské Biopekárny Zemanka.


Tady je balíček komplet. Kniha Divotání od A. G. Howardové. Zlaté pírko. Tyčinka. Časopis National Geographic. Dopis od Knihobita, ten poputuje k ostatním, už mám slušnou sbírku. Poznámkové bločky ve tvaru palečků. A samozřejmě bavlněná taška s designem od Ebbie Smith.

Knihobitovi tímto moc děkuji za příjemné překvapení a budu se těšit na další balíček, který pro mě připraví. :-)

15 komentářů:

  1. Výborný článek! Jsem zvědavá, co pro nás připraví příště. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Celý knihobití balíček vypadá skvěle! I ta taška mě nadchla :)
    Věřím, že potěšil i Tebe.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to úžasně, věřím, že z toho musíš mít radost. Připadá mi to jako skvělý projekt.
    Mimochodem, moc ti děkuji za tu lištu nahoře. Nejen, že tam jsou mé dvě oblíbené skladby, ale zjistila jsem, že i některé ostatní se docela dobře poslouchají k psaní...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To také je a tu radost mám. :) Určitě ho také někdy vyzkoušej. Doporučuji. :)

      Nemáš zač. :) Akorát jsem ji musela přenastavit tak, aby se nespouštěla hned při otevření stránky - někoho (no, vlastně včetně mě, což je docela paradox) to rušilo od čtení. Takhle je to lepší. Kdo chce, může si ji zapnout, kdo ne, taky se nic nestane. :)

      Vymazat
  4. O tom, že jsem tě k tomu dokopala ani slovo? :D
    Bublinková fólie... :D Nemáš co praskat viď? :D
    Bločky jsou vážně úžasné :) Lepící nebo nelepící?
    Právě se na mě směje, ale tys jí už snědla :(
    Pírko je úžasné, přesně náhrdelník :) Jo tu knihu radši nečti :D Není moc dobrá.
    Knihobit je evidentně jasnovidec :D PS. Já ji chci taky :D
    Jasně, do konopí se hned vrhneš :D
    Šepotání vypadá dobře... sakra... :D
    Proč chceš After číst, když ho vlastně číst nechceš? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nemusela jsi mě k tomu dokopávat, nakonec jsem se rozhodla sama - kdyby mě to nelákalo, tak do toho nejdu. :D

      Přesně... :D a nemám jak zaměstnat bráchu... :D

      Vypadají na lepící. :) Mě ještě napadlo, že by mohly by se mohly vlepovat do knížek na poznámky, ale radši jsem to tam nepsala, stejně to neplánuji. Nelíbilo by se mi takhle knihu zničit. Leda by to byla After. :D

      Tak si objednej Knihobita a dostaneš taky něco sladkého. :D

      Náhrdelník? Avu Lavender? Ale stejně si ji přečtu - zaprvé je od CooBoo a zadruhé, chci si na ni udělat vlastní názor. :)

      Evidentně. :D

      Znělo to až tak divně? :D

      Měla by sis ho přečíst. :D

      Já nevím... pořád se nemůžu rozhodnout. :D

      Vymazat
    2. Jop, to je pravda :D

      Poznámky si taky do knih nepíšu. To spíš když čtu, v knize je něco co chci nahrnout do recenze a vím, že bych to zapomněla, tak si to poznamenám. Ale to beru jakýkoliv papír, který mám po ruce :D

      Radši si zajdu do pekařství :D

      No, udělat do pírka dírku, dát tam řetízek a vypadalo by to dobře :) Já ti v tom nebráním, jen říkám svůj. I CooBoo občas šlápne vedle :D

      Neboj přečtu, první díl už mám půjčení :)

      Vymazat
    3. Vidíš. :D

      Já si do knih obyčejnou tužku zatrhávám citáty, které mě zaujmou... :)

      Jak chceš... :D ale jednou si toho Knihobita musíš koupit. :)

      To bych ji musela vyvrtat a tak bych zničila to pírko... já vím. :D

      Paráda. :)

      Vymazat
  5. Já tajně doufala, že dostanu Divotání a přišel mi nějaký psychotriller, které vůbec nečtu. Tentokrát se bohužel fakt netrefili, ale to je poprvé, zatím mi vždycky přišla knížka, kterou jsem obhlížela a chtěla si ji sama koupit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stane se... ale třeba tě bude bavit a rozšíříš si obzory. :) Kterou knihu ti Knihobit nadělil? :) Dívala jsem se i na blog, ale tam jsi balíček (zatím) nezveřejňovala...

      Vymazat
  6. Palečkové poznámkové bločky vypadají pěkně. :-) A skvělý knižní úlovek.

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu si ten časopis nikdy nečetla? =D Myslím že ho mívají i v knihovnách. =D
    Jinak balíček vypadá lákavě. Ty bločky jsou povedené a knížka vypadá dobře, on i první díl vypadá dobře. =)
    To peříčko mě dostalo. Nevím proč ale moc se mi líbí. =)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)