úterý 9. února 2016

VIDEORECENZE: Vánoční obal na lahev vína

Tentokrát tu pro vás mám recenzní video, v němž jsem zhodnotila jeden výrobek, který prodává stránka postovnezdarma.cz a to Vánoční obal na lahev, jak zní jeho přesný název uvedený na stránce.

Musím říct, že když jsem si včera vyzkoušela natočit jedno video o knížkách, nevěřila jsem, že mě to tak chytne, a i když ani zdaleka nemluvím dokonale (to bude chtít ještě hodně času a píle strávených natáčením), jak jinak to protrénovat, než natáčením? 

Tak jsem opět vzala do ruky mobil, jelikož kameru zatím nemám (ale do budoucna na tom zapracuji), naštelovala jsem ho, abych ho nemusela držet v ruce a pokusila se o tuhle videorecenzi, kterou najdete po rozkliknutí v celém článku.



Dostupnost: skladem u dodavatele
Cena: 165,- korun


Za poskytnutí výrobku k recenzi opravdu moc děkuji stránce Postovnezdarma.cz
a doufám, že nebude vadit jiné zpracování recenze.

4 komentáře:

  1. Působí roztomilé, ale pravda, že ty odstávající uši jsou zvláštně udělané. Portál postovnezdarma.cz mám moc řada, už jsem tam objevila mnoho těžkých věcí, ale tahle je jedna z těch co bych si nekoupila, možná jako dárek pro někoho, kdo něco takového sbírá... Skvělá vide recenze.

    OdpovědětVymazat
  2. Viděla jsem tvé video o knížkách a vážně ti to jde. Jsi velmi sympatická holčina. Je to zase něco jiného než jen číst tvé články. =) A hlavně si dobrá, že si do toho šla, já bych asi nepřekonala stud. Každopádně jestli tě to baví, tak rozhodně pokračuj, protože podle mě, pokud se vypracuješ, tak budeš skvělá. =)
    A ten obleček na flašku je roztomilý ale asi bych ho nakonec stejně nevyužívala. =)

    OdpovědětVymazat
  3. Sice nějak nevím, proč by chtěl někdo obal na víno, ale pravdou je, že je vážně roztomilý :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sice jsem ti už psala komentář na facebook, ale stejně to píšu ještě jednou :-). Působíš hrozně mile, hlavně když se usmíváš! :-) Jen pěkně pokračuj s natáčením, protože trénink dělá mistra! :-)
    Obal na víno vypadá vážně roztomile, ale asi bych si ho nekoupila, když nepiju. Já bych si ho mohla dát akorát tak na láhev od džusu :-D.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)