pátek 26. února 2016

Nové knihy #05

Tento měsíc byl na výhry dle mého názoru doopravdy bohatý. Nebo mi tak tedy dvě výhry přijdou. Jsou měsíce, kdy se nezadaří a nevyhraji nic a právě za tohle jsem ráda. Také jsem si včera rozbalila dárek od kamarádky k narozeninám. A co jsem to vlastně dostala a vyhrála? Pojďme se na balíčky podívat blíže. :-)






Jako první to tedy byla kniha V divočině od Diane Thomasové, kterou jsem vyhrála v soutěži u Rodaw z Knihánkova. Když mi došel mail o výhře, byla jsem překvapená, ale také neskutečně šťastná, že se mi poštěstilo. Jakmile jsem pak držela knihu v ruce, měla jsem nutkání ji přes všechny ty knihy, které tu zrovna mám, začít číst. A stále se na ni dost těším.

 


Knihu Ahoj z nebe od Laurie Frankelové jsem zase vyhrála v soutěži u Syki na webu Knižního doupěte. Nemohu říct, do které knihy se pustím dřív, ale mohu říct, že si obě dost konkurují. Asi bude záležet na tom, v jakém se budu nacházet psychickém rozpoložení. V každém případě se i na tohle dost těším. Obálkou a vlastně i částečně tématem mi připomíná Dopisy na konec světa, které jsem zase v lednu vyhrála u Yoli.

 

Poslední knížkou je pak dárek k narozeninám od Kristýny. Jedná o první díl série Drahokamy s názvem Rudá jako rubín od Kerstin Gier. Absolutně netuším, kdy se k němu dostanu, ale upřímně doufám, že se tak stane co nejdřív.

Pak tam můžete vidět záložky, o které jsem ji poprosila do Roční literární soutěže, takže je zajisté někdo ze soutěžících dostane. :-)

Četli jste některou z knih?
Na kterou bych se měla vrhnout první?

4 komentáře:

  1. Tak gratuluji k výhře :-). Nejvíc mě zaujala kniha Ahoj z nebe, tak jsem pak zvědavá na recenzi :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Knihy vyzerajú super, zaujala ma najmä kniha V divočine :-) Dúfam, že sa ti všetky budú páčiť :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k výhrám, krásné knihy a samozřejmě i tak narozeninám vypadá skvěle. Ani jednu jsem nečetla. Jako první navrhuji Rudá jako rubín. Jsem zvědavá, jaká se ti bude zdát a ráda si pak přečtu recenzi.

    OdpovědětVymazat
  4. Sice nevím o čem knihy jsou ale výhra je to pěkná. Podle názvu a obálky mě zaujali, tak si je třeba i najdu. =)
    Každopádně ať se ti líbí a přeji krásné počtení.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za tvůj komentář! :)